הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

02/05/2013 | 10:18 | מאת: איתן

שלום רב אתמול עברתי ניתוח להרמת סינוס וכן השתלת עצם ושני שתלים. לפני הניתוח נלקחה ממני מנת דם שהוסבר לי שהיא תוחזר לאחר מכן. אשמח לקבל יותר פרטים על הצורך במהלך זה .תודה.

שלום איתן, לוקחים מעט דם, 10 עד 60 סמ"ק ובצנטריפוגה מיוחדת מפיקים את הטרומבוציטים בשיטה הנקראת PRP. ה PRP עוזר לקבלת איחוי חתך הניתוח באופן מהיר ואיכותי, כתוצאה מכך סגירת רקמות החניכיים מתבצעת בצורה מלאה ומושלמת. עובדה זה מונעת את חשיפת העצם המושתלת בניתוח לזיהומים ומצמצמת את דחייתה, כן תופעות לוואי כבצקת / נפיחות / כאב פחותות מהותית. העצם המתקבלת היא באיכות וצפיפות טובה יותר. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים