האם יכול להיות קשר

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

07/02/2010 | 12:50 | מאת: דני

שלום, אני בן 50 , ומזה מספר שנים יש לי תופעה שהראש פונה בעצמו לצד ימין וקשה להחזירו למרכז(טורטיקוליס). בבבדיקות שונות לא מצאו סיבה אמיתית לתופעה, כולל בדיקת אורטופד. יש לציין שהבעיה בולטת במיוחד דווקה בזמן האוכל. כשהתופעה החלה לא היו לי כאבי צוואר ואילו היום זה מלווה גם בכאבי צוואר. לפני כ 8 שנים עשו לי מספר שתלים דנטליים מ 2 הצדדים. יכול להיות שבעית השיניים היא זו שגורמת לתופעה?

שלום דני, אין ידוע קשר בין התקנת שתלים לטורטיקוליס. טיפלתי לאחרונה במתרפא הדומה למה שאתה מתאר והיה קושי לייצב את הראש בזמן הטיפול. אני יודע שהוא טופל בעזרת הזרקת בוטוקס כל שלושה חודשים ומרגיש שיפור ניכר בתפקוד לאחר ההזרקה. אין זה שייך לתחום מומחיותי ואין בכך כדי הבעת דעה או התערבות בטיפול בך או יעוץ כיצד תנהג. באם תרצה לשוחח איתו פנה אלי בפרטי. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים