חזרה לאימונים אחרי הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

06/12/2009 | 20:17 | מאת: אבי

שלום ד"ר לא הבנתי מהמנתח שלי תוך כמה זמן מותר לעשות ספורט מהרמת סינוס הוא דיי היסס בתשובתו. אני בן 35 שבועיים לאחר הרמת סינוס פתוחה שעברה בהצלחה. ואני רוצה לחזור ולהתאמן בעצימות גבוהה, כלומר ריצה של 7 קילומר כל יום. ואולי שחייה פעמיים בשבוע. מה הנוהל...? תודה רבה

שלום אבי, למרות שנראה שעובר בהצלחה חובה להקפיד על ההוראות לאחר ניתוח במטרה למנוע סיבוכים. עקרונית, הןסיפו לך גוף זר שזאת העצם לתחתית הסינוס. היא רק מונחת שם. זמן הקליטה שלה הוא לפחות מספר שבועות. באם תקפוץ או תבצע כמות רבה של תנועות חדות היא עלולה להתנתק מבסיס הסינוס וחבל... כדאי להמנע מפעילות לדעתי כחודש, כולל מטיסה בגובה רב. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים