הקצאת שורשים

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

30/10/2009 | 23:11 | מאת: קרן

מישהו יכול לספר לי קצת על הקצאת שורשים?הלחיצו אותי בעניין כמות הזריקות ומיקומן.הזריקות הן כמו שמשתמשים לסתימות או שמזריקים במקום אחר? תודה.

קרן שלום, הקצאת שורשים מקובל לבצע לפי רבעי פה כל פעם היות וכרוך באלחוש / הרדמה מקומית.למעשה זה סלוק אבנית מעל פני השורש הנמצא עמוק מתחת לחניכיים במקומות בהם נוצרו כיסים. כמות הזריקות בהתאם לאזור המטופל, אם בלסת תחתונה אחת בכל פעם לצד אחד של הלסת, בלסת עליונה מעט יותר. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים