הקצעת שורשים

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

15/10/2009 | 10:19 | מאת: מיכל

שלום, יש לי כיסי חניכיים של בין 5 ל-9 מ"מ בכל אחת מהשיניים בפי. אשמח לדעת פרטים על הקצעת שורשים- בכמה טיפולים מקובל לעשות זאת? רופא חניכיים אחד טען שטיפול אחד עם אנטיביוטיקה מספיק ורופא שני טען שבארבעה טיפולים. כמו כן ברצוני לבצע הלבנה. האם ניתן לעשותה לפני ההקצעה או אחריה? דבר אחרון- איזה סוג כתר נותן מראה הטבעי ביותר- זירקוני או אלומינה או אולי משהו אחר? תודה

שלום מיכל, הקצאת שורשים מקובל לבצע לפי רבעי פה כל פעם היות וכרוך באלחוש / הרדמה מקומית. כל מקרה לגופו. האנטיביוטיקה המוחדרת לכיסי החניכיים היא בצורת מוצק המשתחרר מקומית רק בכיסים בלי להשפיע על שאר הגוף. הלבנה רק לאחר ייצוב השיניים וגם אז בזהירות. למראה טבעי ביותר לשיניים קדמיות עדיף רק חרסינה בלי מתכת כלל. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים