עבברתי ניתוח הרמת סיניסים והשתלת 4 שתלים אתמול !

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

02/10/2009 | 12:10 | מאת: סרג'יו

קיבלתי 3 תרופות : אנטיביוטיקה,הורדת נפיחות והקטנת דימום מהאף וסותר פעילויות מזיקות מלקיחת יתר התרופות האחרות בקיבה!להלן שמות התרופות: 1. DALACIN C CAPSULES 150MG CLINDAMYCIN HIDROCHLORIDE 2.OMEPRADEX 20 MG 3. DEXAMETHASONE מה המלצתך לגבי משך זמן מירבי ללקיחתה של התרופה המכילה א סטרוידים ?

שלום סרג'ו, דקסמטזון היא תרופה ממשפחת הסטרואידים ויש לה השפעות רבות על מערכות שונות בגוף התלויות במינון ובמשך הנטילה. באם היא ניתנת, המינון משתנה בין יום אחד לשלושה. באם יותר מליום אחד צריך לרדת בהדרגה במינון עד להפסקה מוחלטת. אני לא יודע מה המינון שניתן לך ןלאיזה תקופה כך שכדאי לשאול את הרופא המנתח. אין לה השפעה על הדימום מהאף. חג שמח וגמר חתימה טובה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים