דלקת חניכיים בעקבות כדור חדש

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

17/04/2020 | 13:49 | מאת: יעל

רציתי לשאול האם יכול להיות דלקת חניכיים כתוצאה מהתחלת תרופה חדשה ? כי מרגישה דלקת באיזור מסוים ואף יורד דם או שבדרך כלל אין קשר בין הדברים ? ואם כן מה כדאי בינתיים אולי יש איזה כדור לדלקת בינתיים לקחת עד שאוכל ללכת למרפאה כי זו של קופת חולים בעקבות המצב?

שלום יעל, קיימות תרופות כמו חלק מאלו הניתנות לטיפול ביתר לחץ דם ,העלולות לגרום לבצקת בחניכיים , אצל חלק מהמתרפאים. ביתיים צחצוח טןב, שימוש עם חוט דנטלי ושיפות פה יכולים לעזור. חג עצמאות שמח, בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.lmplant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים