הרדמה כללית לצורך הרמת סינוס.

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

10/04/2020 | 08:37 | מאת: שואלת

איזו עילה תיתכן כדי למנוע ממני הרמת סינוס בהרדמה מקומית, אציין שאני מתנגדת בכל תוקף להרדמה כללית , כתוצאה נמנעת מן הטיפול המוצע. יש לי תחושה שמדובר באינטרס כלכלי.....

שלום שואלת, הרמת סינוס נעשית בהרדמה מקומית במרבית המקרים. הצורך בהרדמה כללית לעיתים נובע מסיבות התלויות במתרפא כמו מצב בריאות כללית, נטילת תרופות, אלרגיות לחומרי אלחוש המשמשים להרדמה מקומית, אי שקט מוטורי הגורם לתזוזת ראש לא רצונית במחלות מסוימות ועוד. חג שמח ושבת שלום, בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.lmplant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים