הרמת סינוס ללא שתלים שנכשלה פעמיים

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

21/02/2020 | 03:46 | מאת: סיגל

לפני חודשיים עברתי עקירה של שן לפני והרמת סינוס כולל פתיחה תפרים קריעה של ממברנת הסינוס סגירה אנטיביוטיקה סטרואידים והחלמה קשה. חודשיים אחרי הגעתי למרפאה בבקשה ותחינה לוותר על הרמת סינוס והרופא סרב ושוב צילומים פתיחה השתלת עצם צילום זליגה של העצם לחלל הסינוס שאיבה כניסה ממקום נוסף שאיבה שיוף תקרת עצם (לטענת הרופא זה יייתכן ואולי מפריע) שוב תפרים שוב אנטיביוטיקןה שוב סטרואידים ושוב החלמה של הליך שלא קידם! מה עושים הלאה? קשה לי פיזית מנטאלית לא ברור למה היתה עקירה של שן לפני קיימת מה שמקשה על חיוך דיבור אכילה ... מאוכזבת ועצובה מאוד!

שלום סיגל, צר לי שאת סובלת. צרפי בבקשה צילומים ואנסה לעזור. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.lmplant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

22/02/2020 | 06:24 | מאת: סיגל

הצילומים ברשותם ולא מאפשרים הוצאת התיק. למותר לציין קיבלו את כל הסכום במזומן מלכתחילה והחתימו על מליון מסמכים אם ויקרה פאשלה.

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים