תגובה קשה לדיפרוספן בערב, וטיפול שיניים עכשוי

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

22/08/2019 | 21:20 | מאת: דן

שלום בעבר,אחרי שקיבלתי זריקת דיפרוספן, משום מה פיתחתי אחרי כמה שעות,סימפטומים קשים,כמו כאבי ראש לוחצים,טיניטוס,הרגשה כללית רעה,תופעות שנימשכו חודשים רבים, אני עומד לעבור עקירות שיניים,שאלתי, האם באיזה שהוא מחומרי ההרדמה ברפואת שיניים,בזריקות ההרדמה,ישנם חומרים כימיים,שיש בזריקת הדיפרוספן? האם יש מקום לחשוש,? או שאין קשר בין החומרים שבדיפרוספן ומאלחשים בטיפול שינייים? תודה רבה מראש

שלום דן, דיפרוספן היא תרופה על בסיס סטרואידים לטיפול בדלקות. היא ניתנת עם משכך כאב שנקרא לידוקאין במינון של 1 אחוז. ברפואת שיניים חומר האלחוש המקובל מכיל לידוקאין במינון 2 אחוז. ישנם גם חומרי אלחוש אחרים שאינם מכילים לידוקאין. האם טיפלת בעבר בשינייך? באיזה חומר אלחוש השתמשו? תסביר לרופא השיניים המטפל בך את מה שכתבת כאן ותתיעץ איתו אם כדאי להשתמש בחומר אלחוש אחר. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים