נגישות
נגישות

טיסה ארוכה (ארהב) לאחר עקירת שן קדמית +השתלת עצם

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

10/07/2019 | 17:18 | מאת: פיני

ביצאתי את ההליכים הנ"ל ואני אמור לטוס לארהב לשבוע, האם יש סיכון כלשהוא?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום פיני, לדעתי אפשר לטוס כשבועיים לאחר הטיפול בשן הקידמית. לאחר הרמת סינוס עדיף להמתין חודש. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים