תחושת הירדמות של הצד השמאלי של הראש לאחר הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

06/04/2019 | 23:57 | מאת: אביב

היי ביום רביעי האחרון אבא שלי עבר הרמת סינוס באחת בשיניים בצידו השמאלי של הפה מעבר לחוסר הנוחות והכאבים שכמובן צפיני, הוא סובל מחוסר תחושה בצד השמאלי של הראש וכאב אוזניים חד, האם אלו הם תסמינים שצריכים לעורר חשד ולחזור לבידקה או שהם לגיטימיים? תודה מראש.

שלום אביב, סיבות מספר אפשריות. השכיחה היא בצקת לאחר ניתוח שהיא תופעה אפשרית. היא עלולה ליצור לחץ היוצר תת תחושה מסוימת באזור המנותח. בכל אופן כדאי ונכון ליידע ולהתייעץ עם הרופא המנתח. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקוםl

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים