עקירת שן 27 והרמת סינוס

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

12/03/2019 | 13:12 | מאת: נירה

שלום בשן 27 שלי בוצע טיפול שורש ומבנה וכתר לפני 10 שנים.בינתיים המבנה מתנדנד וגם יש שבר רוחבי בשורש מבינה שצריך לעקור ולעשות הרמת סינוס שתל וכתר מבינה שלפני טיסה לא רצוי לעשות הרמת סינוס בגלל לחצי אויר. האם כדאי לעקור ולעשות הרמת סינוס ביחד? או לפצל?? בעיקר שיש לי טיסה עוד 3 שבועות מה המשמעות של זה? יש דלקת בשן..

שלום נירה, עדיף לעקור ולהמתין לריפוי החניכיים כחודשיים טרם ההמשך. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים