האם יש צורך בהארכת כותרת

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

11/01/2019 | 21:13 | מאת: מעין

מצב כזה כבר כמה פעמים מנסים לשים כתר והמדידות שחוזרת מהמעבדה חטזר חסר סיכוי אבל שוב ליטושים ושינויים. הייתי בשן זו קצת חסר כותרת אבל נאמר שרק זירקוניה נצליח . בינתיים מנסים לא רצינה לעשות ניתוח כדי למנוע בעיה בכתר ליד. בינתיים התחיל להציק גם הכתר ליד והוחלט אחרי הצילומים נוריד ונעשה 2 כצרים מחוברים קודם כל מה זה אומר יהאם בעיה יותר לנקות ולטפל ? והאם עכשיו שיהיו צילומים שהצליחו במכון לשים גדולים ולהשתלט על הקושי בצילום יראו בוטדאות מה מצב הכותרת והאם יכול להיות שיצטרכו ניתטח למרות שאמרו שכתר כזה מזירקוניה מונע או יכול להיות סתם מדיגה לא טובה יכול להיות בגלל המרפאה או המעבדה או תזוזות שלי של רפלקס ההקאה והאם יש משהוא שאפשר לדעת בטוח בצילומים או בבדיקה מדידות חדשות שיעזרו וגם האם שמורידים כתר ליד ועושים כתר חרסינה מצב כזה של הורדה ועשיית כתר זמני חדש כולל גם השחזות ואם כן יכול להיות לאחר מכן בגלל שוב השחזות איאלץ גם פה אולי הארכת כותרת?

שלום מעיין צריך צילום לדעת מה צריך לטפל. נכון שלכתר מונוליטי כמו זירקוניה מלאה יש צורך בפחות מקום אנכי. שני כתרים מחוברים יציבים יותר אך יותר קשה לנקות בינהם. מידות בסריקה עם מצלמה מיוחדת מדויקות יותר ואין בעיה של לחץ על הלשון. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים