שאלה בקשר לבעיה של שתל

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

05/01/2019 | 21:10 | מאת: שירה

שמו לי כתר ולוחץ צנסה להתרגל אבל ממש רגיש בלעיסה +בניקוי קשה ואם מצליחה מקווה שטועה אבל האם יכול להיות שמשהוא קרה בשתל במיוחד אחרי הרבה זמן מהסיום ואם כן האם בצילומי סטטוס/סטטוס מקביליות שבמילא שולחים אותי לעשות האם רואים בצילומים האלה גם אם יש איזו בעיה בשתל?

שלום שירה, אם הכתר עמוק מידי תת חניכית אפשר לראות קלינית ואפשר לאבחן בצילום רנטגן ולטפל בהתאם. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים