בעיות וכאבים בחניכיים

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

25/12/2018 | 00:03 | מאת: שרונה

יש לי בזמן כאבים וחלק מהמקרים גם דימומים האם מצב כזה מצביע על בעיה בכתר צמרות שהכתר שנים בודדות 3-4 שנים וטם כן מה יכול להיות הפתרון בגלל שיש כאבים אז בטח לאנרק החלפת כתר האם צריך טיפול בחניכיים או שהכאב באיזור הכתר גם יכול להיות מבעיה בכתר גם צורך בטיפול שורש או עקירה והאם באחד המצבים שציינתי יכולים לראות את הבעיה בצילום וכמה רצינית טיפול פשוא או מסובך עד כדי עקירה למרות שהכאבים יכולים להיות גדולים אבל בדרך כלל רק בניקוי וצחצוח שיכול להטריף אחכ כך זמן מה ושאני סוג של סגירה מרגישה גם אז לעיסה וכאב ואציין שאני גם שוחקת שיניים.

שלום שרונה, לפי תאורך הבעיה היא כנראה דלקת חניכיים. פני לטיפול אצל שיננית דרך הרופא שלך. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים