דילול דם

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

09/07/2012 | 15:25 | מאת: יוסי

התחלתי להשתמש לפני כשבוע בזרעי צ'יה SALVIA HISPANICA שחורים וגם לבנים.במשך שלושת החודשים הקרובים אני מוריד את מינון כדורי הלפיטור לחצי כדור ביום(לקחתי 20 מ"ג לפני- הבדיקות שלי מצויינות)).את כדורי המיקרופירין 75 מ"ג אני הפסקתי לעת עתה מכיוון שהצ'יה נמסר שהיא מדללת את הדם. אני מעוניין לחזור כל 3 חודשים על הבדיקות הכוללות, ולראות התוצאות. השאלה : האם כדורי המיקרופירין שקיבלתי למניעה (בן 60)- ללא הסטוריה לבבית, אפשר להפסיק כפי שעשיתי, והאם הכוונות שלי לבדיקה כל 3 חודשים- פעולה נכונה ? מצ"ב הקישור לאתר היבואן שם מפורסם ההרכב התזונתי של הצ'יה : http://www.ygn.co.il/page.asp?pID=38

10/07/2012 | 10:10 | מאת:

שלום רב לגבי הפסקת תרופת מרשם אני לא יכולה להגיד לך באופן חד משמעי שמותר להפסיק אותם כיוון שאינני רופאה ובנוסף לכך אני לא מכירה את כל התיק הרפואי שלך . ציה אכן ידועה בתכונה מדללת דם עדינה . האם זה מספיק למצב הבריאותי שלך? זו תשובה שאפשר לקבל דרך בדיקת קרישיות דם.ויעוץ רפואי. לגבי בדיקות דם כל 3 חודשים אתה פועל נכון מאד כיוון שאתה צריך לנטר את רמות הכולסטרול באופן קבוע בגלל שכשמורידים את התרופות לכולסטרול הוא עלול לקפוץ מעלה ולכן צריך להיות עם האצבע על הדופק. כעיקרון אם אתה שומר על תזונה נכונה ומתאמן ובנוסף לוקח את זרעי הציה באופן קבוע ותוספי תזונה שיפעלו יחד להורדת כולסטרול זה אמור לתת מענה לבעיית השומנים בדם. לנו יש ציה בכפסולה -כל כפסולה מכילה 600 מ"ג אומגה 3 יש להן יתרון כיוון שהן מרוכזות. ממליצה לך 2 דברים: ניאצין -NFN - פעמיים ביום עם המזון-מנקה את הכבד ומוריד את הכולסטרול הרע. קומפלקס פיטוסטרולים -2 כמוסות פעמיים ביום עם המזון -עובד על כולסטרול מהמזון ומוציאים אותו החוצה קישורים למוצרים: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=241&ArticleID=1291 http://www.supherb.co.il/?CategoryID=206&ArticleID=191&sng=1 ברכת בריאות שלמה קריסטינה יעקובלב נטורופתית