כושר לחולי דלקת מפרקים

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

12/10/2015 | 19:52 | מאת: אנונימית

שלום רב, אני בת 23 חולה בדלקת מפרקים הפעילה בעיקר במפרקי הירך ובברכיים. אשמח לדעת איזה מכשיר כושר ביתי הייתי ממליץ עבורי. תודה.

16/10/2015 | 23:11 | מאת: ד"ר איתמר בוצר

שלום אנונימית, לצערי אוכל לתת רק תשובה כללית. לאנשים עם מחלה דלקתית פעילה בברכיים ובירכיים היתי ממליץ על שני מכשירי כושר ביתיים - 1. מכשיר לפעילות אירובית - אופניים או אליפטיקל (מכשיר סקי) - מאפשרים פעילות אירובית ללא האימפקט שיש בעת ריצה או קפיצה. 2. משקולות או מכשיר אחר לחיזוק שרירים בנוסף יש לשקול פעילות בחדר כושר - יוגה, פילאטיס, שחיה אשמח לענות לשאלות נוספות, ד"ר איתמר בוצר אורטופד ספורט מנתח - רמב"ם www.botser.com

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך