חולשה קשה אחרי ספורט

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

30/04/2014 | 21:47 | מאת: חסויה

אני בת 20, 1.63 שוקלת 57,בריאה ומתאמנת כבר כשנה. לאחרונה התחלתי בדיאטת חיטוב אותה אני משלבת עם שעה וחצי אימוני כוח וארבעים דקות ריצה (4 אימונים בשבוע). הדיאטה היא בריאה עם כל הערכים ומכילה 1200 קלוריות. לאחר האימון, גם אחרי שאני אוכלת משהו מתוק, אני פשוט לא מצליחה לקום ממצב של ישיבה לעמידה, אם אני מנסה אני רואה שחור ומרגישה זרמים בכל הגוף עד שאני חוזרת לשבת.(זה עובר לי רק יום למחרת) יש לך סיבה ופתרון לזה? (בדיקות אחרונות לפני שלושה חודשים ולא חסר לי כלום!)

03/05/2014 | 12:02 | מאת: ד"ר אברהם כץ

לפי מה שתארת , ניראה שיש צורך לשתות יותר לפני האימון ובמהלכו . לתשובה יותר מפורטת יש צורך בבדיקה . תמשיכי להתאמן . ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך