אחרי ניתוח ארטרוסקופיה רוצה לטייל

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

19/08/2019 | 15:42 | מאת: עדי

שלום מותר לטוס 3 חודשים אחרי ניתוח ארטרוסקופיה תפירה להודו/ יוון?

20/08/2019 | 04:43 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום רב אין מניעה מטיסה לאחר תפירת מניסקוס. חשוב לזכור כי בהחלט יכולה להיות תופעה של פקקת ורידים בטיסות ארוכות ולכן מומלץ להפעיל את השרירים/ לקום ולהתנייד.

22/08/2019 | 08:02 | מאת: עדי

ומה לגבי זיהום? נניח טיסה למזרח? מותר מהרגע שאני דורכת על הרגל? (כרגע נשאר לי עוד חודש על קביים) ולגבי מוצ'ילה כמה מותר להעמיס ק"ג שלא תיפגע שוב הברך ממאמץ?

23/08/2019 | 06:18 | מאת: ד״ר אייל גנסין

3 חודשים לאחר ניתוח הסיכוי לזיהום קטן (אך אפשרי). מומלץ לחזור לפעילות גופנית כגון ניוד ונשיאת משקל בהדרגה.

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך