שאלה בדבר דלקת כרונית בערמונית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/02/2019 | 19:36 | מאת: דניאל

שלום כתבתי לך בעבר אשמח אם תעזור לי כי אני דיי מיואש. לפני כ-3 שנים הייתי עם בחורה שביצעה בי מין אוראלי לא מוגן בצורה מאוד מאוד אגרסיבית וכואבת.לא יודע למה להסביר לעצמי למה אפשרתי לדבר כזה מטופש לקרות.מייד בסיום האקט חשתי כאב חד מאוד בפין ובאשכים.כמה ימים אחכ הכאב בפין התגבר ובמשך מספר ימים חשתי כמו מן הצרה כזו וקושי במתן שתן ותכיפות במתן שתן האשכים דיי התנפחו.בשלב זה הלכתי לבצע בדיקות שתן כלליות תרבית ובדיקות PCR למחלות מין (כלמידיה זיבה אורופלזמה מיקופלזמה טריכומונאס) ולא נמצא כלום.לאחר כמה ימים התסמינים הללו חלפו ואז התחיל מצב של צריבה בקצה הפין כאבים באשכים ובפי הטבעת.סבלתי מהכאבים הללו במשך כחצי שנה.הסבל היה ברמה שלא תפקדתי לא הלכתי לעבודה ופשוט לא עשיתי כלום חוץ מלסבול.בתקופה הזו בצעתי בדיקות שוב ושוב למחלות מין איידס,עגבת צהבת B C בדיקות PCR מהשתן למחלות מין בדיקות להרפס 1 2 IGM IGG עוד ועוד בדיקות תרבית שתן ובדיקות שתן כלליות הכל יצא תקין .כמו כן בוצע אולטראסאונד לכיס השתן שק האשכים ולפין הכל תקין .הייתי אצל 7 אורולוגים בתקופה הזו וכולם אמרו שהכל תקין.לאחר חצי שנה פסיכיאטר נתן לי טיפול בכדורים ואורולוג נתן לי כדור בשם פרמיקסון.הרגשתי הקלה עצומה ולאט לאט הכאבים נעלמו.במשך שנה פלוס הרגשתי מצויין טסתי הרבה לחול נהנתי והרגשתי שקבלתי את חיי במתנה.לפני חודשיים שתיתי במשך כמה ימים המון קפה ושוב חזרו התסמינים כאב במתן שתן צריבה בקצה הפין .התסמינים חלפו לאחר שבועיים.הייתי אצל אורולוג שטען שהכל תקין שיש לי רגישות מסויימת באזור.שוב חזרתי לחיות מצויין חודשיים נוספים.השבוע שוב התסמינים הללו חזרו ואני מאוד מאוד מודאג.אני חושש שיש לי דלקת כרונית בערמונית או משהו בסגנון.האם יש לך אפשרות להציע לי בדיקות נוספות למחלות זיהומיות על מנת לבדוק האם זה המצב?אני מאוד מאוד מדוכא מהמצב הזה.

שלום דניאל, אני חושש שאין לי הצעה חדשה עבורך. הרבה בריאות אפי

14/02/2019 | 22:24 | מאת: דניאל

אין שום אפשרות לבדוק האם יש לי למשל חיידקים כלשהם בערמונית?האם בדיקת תרבית זרע יכולה לעזור במקרה שלי לאבחן את הבעייה?

שלום דניאל, תיאור בעייתך איננו אופייני לזיהום חיידקי בערמונית, אך אם ברצונך לבצע תרבית זרע- לך על זה. הרבה בריאות אפי

15/02/2019 | 08:35 | מאת: דניאל

האם יש לך מושג למה כן מתאים התסמינים שציינתי?

שלום דניאל, הם פחות אופיניים לתהליך זיהומי כלשהו, ולכן מומלץ לך לחפש פורום מתאים יותר לשאלותייך. הרבה בריאות אפי

15/02/2019 | 11:40 | מאת: דניאל

קראתי שיש מצבים בהם יש חיידקים בערמונית שלא מתגלים בבדיקות.האם זה נכון?

15/02/2019 | 11:48 | מאת: דניאל

אם למשל בגלל הנזק הפיסי שנעשה לי התרחש החזר של שתן לערמונית והיה שם חיידקים היו מגלים את זה בבדיקות שעשיתי ?

שלום דניאל, תמיד קיימת אפשרות כי בדיקה חיידקית (למשל תרבית או PCR) היא 'שלילית כוזבת'. הרבה בריאות אפי

15/02/2019 | 17:38 | מאת: דניאל

.השאלה שלי האם באופן כללי הבדיקות הקיימות מתקשות לזהות חיידקים שנמצאים בערמונית?

לא

מנהל פורום מחלות זיהומיות