טיפול פיזיותרפיה לקריסטלים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

07/10/2018 | 08:03 | מאת: רונית

אני בת 33, בריאה בד״כ , אובחנתי לפני חמש שנים עם חולשה ויסטובלרית 59% צד שמאל. שמיעה תקינה. טמפו תקין. טינטון דו צדדי קבוע. לאחרונה מזה שנה אני מרגישה החמרה במצב. עקב כמה אערועי bppv טופלתי בפיזיותרפיה לקריסטלים, אחרי הטיפול בכמה ימים אני מרגישה מצוין וכאילו חזרתי לפני הפגיעה. אבל לצערי אחרי שבוע הכל חוזר שוב, בעיקר מה שחוזר הרגשת השיוט , סחרור לכמה שניות בהתהפכות, מין זרמים בראש. איך אתה מסביר את המצב.לפני חודש עשיתי בדיקת פוסטופוגרפיה ( יציבה) ויצא תקין. שאלה שניה: ביטאהסטין תפקידו להחליש - לשבש את האיבר הויסטבולרי או להגביר זרימת דם לאזור?? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום לך פיזיותרפיה לBPPV לא מתאימה לפיזיותרפיה שנותנים לחולשה ווסטיבולרית כך שאולי כדאי להמשיך בפיזיותרפיה נכונה כעת . בטיסטין מגבירה זרימת הדם בכלי דם קטנים. שיוט יכול להגרם גם כסומטיזציה של מתח וחרדה וכן כבטוי למצבים כללים כמו אנמיה וחוסר ויטמין B12. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)