חוסר איזון שיוט וסחרחורות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

29/04/2018 | 13:35 | מאת: הדר

שלום דוקוטור כבר שנה אני סובלת מסחרחורות חוסר שווי משקל הרגשה כאילו הגוף לא מאוזן טשטוש ראייה רגישותת לשמש וכאב ראש רק בצד ימין שמוביל להקאות לפעמים בדיקות שבצעתי סיטי תקין אף אוזן גרון כמה פעמים ובכל פעם המלצה אחרת נירולוגים שנתנו דיאטת מיגרנה שעד עכשו אני עןשה אותה ובדיקת עיינים מחכה לתור גם eng עשיתיוהתוצאות: 22% חולשת מבוך נסטיגמוס בעין ימין בשינוי תנוחה הפעם האחרונה שהייתי אצל אף אוזן גרון הוא משוכנע שמדובר בקרסטלים שזזו השאלה שלי היא עד כמה באמת זה קריסטלים ומה הטיפול לזה? והאם יש עוד בירורים והמלצות שכדי ךי לעשות?

30/04/2018 | 21:42 | מאת: ד"ר בן דוד יעקב

סחרחורת ממושכת כפי שתארת מתאים יותר לסחרחורת על רקע מיגרנה ולא ל"קריסטלים". יחד עם זאת לסובלים מסחרחורת על רקע מיגרנה סובלים גם יותר מבעיות של נשירת קריסטלים. האם אכן יש ספור של מיגרנות לך ולמשפחה הקרובה? אם כן מעבר לדיטה דלת תירמין למיגרנה יש גם טיפול תרופתי ע"י חוסמי בטה כמו דרלין וחשוב מאד גם טכניקות הרפיה - מתח מביא בתקפים . בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)