סחרחורות ממושכות והפרעות ביציבות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

25/04/2018 | 19:28 | מאת: כריסטינה

בת 29. סובלת מס חודשים מסחרחורות בזמן ישיבה והליכה. בזמן הסחרחורות מרגישה שהכל מסתובב .היום בבוקר נפלתי ברחוב .הרגשתי שהכל הסתובב והתמוטטתי .לכמה דקות לא יכולתי לעמוד מרוב שהכל הסתובב. הפנו אותי לבדיקת eng וסי טי מוח. אבל התור עוד חודשיים וחצי. בנתיים הביאו לי תרופה בשם בטיסטין 16 מג. אני מאוד חוששת אחרי היום לצאת לבד לרחוב. שמא שוב אאבד שיווי משקל ואתמוטט. ממה זה יכול לנבוע הסחרחורות? האם התרופה שהביאו לי תמנע אותם? מה אני יכולה לעשות עד התור לeng?

25/04/2018 | 19:35 | מאת: כריסטינה

שכחתי לציין .הייתי אצל נוירולוגית .הבדיקה הייתה תקינה. ובדיקות הדם שלי גם תקינות.

27/04/2018 | 18:54 | מאת: ד"ר בן דוד יעקב

שלום לך קשה לדעת הסיבה להתקף הסחרחורת . מבלי לקבל פרטים נוספים . מעבר לבדיקת הENG מומלץ בדיקות דם כולל תפקודי בלוטת התריס וויטמין B12 . אם אין כל מחלות אחרות כדאי גם לבצע הולטר לחץ דם ודופק לברר אם אין בפרעות קצב וירידה בלחץ דם .. אם הסחרחורות הופיעו לאחר ארוחה כדאי לבצע העמסת סוכר לברר אם אין ירידה ברמת הסוכר. כל אלה כמובן לאחר בדיקה נוירולוגית תקינה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)