חוסר איזון שיוט וסחרחורות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

01/04/2018 | 21:53 | מאת: הדר

ערב טוב עברתי בדיקת נירולוג שיצאה תקינה עברתי 4 פעמים בדיקת אף אוזן גרון לא בדקו לעומק רק עם המכשיר וזהו בדיקות דם הכל תקין בדיקת הeng יצאה 22% חולשת מבוך וריצוד בעין ימין בשינוי תנוחה כרגע מחכה לבדיקת עיינים אני כהר מיואשת מהמצב ולא יודעת מה לעשות

10/04/2018 | 05:15 | מאת: ד"ר בן דוד יעקב

שלום הדר כמובן חשוב בדיקת עיניים . כאשר יש גם סחרחורת וגם הפרעות ראיה כדאי להיבדק מעבר לבדיקת הראיה אצל רופא עיניים עם התמחות נוירואופטלמולוגית.כדאי גם לעבור בדיקות דם כלליות מעבר לשיגרה בדיקת ויטמין B12, חומצה פולית, תפקודי בלוטת התריס ומערכת החיסון. אם כל הבדיקות תקינות והמומחים השונים לא ראו צורך בהדמיה, יש להמשיך ברור בכוון סומטיזציה של מתח נפשי . לעיתים ,אנו נוטים להתעלם מלחצים וחרדות אשר נדחקים לתת ההכרה ואז אחד הביטויים הגופניים למצבים אלה - תחושת שיוט, חולשה ,לעיתים גם כאבי ראש. במצבים אלה , מעבר לטיפולים מתאימים בעיקר קוגניטיבים , פעילות אירובית יכולה לעזור. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)