מכשיר maniet איך אפשר להשיג

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

11/03/2018 | 20:40 | מאת: רואן

שלום דר : איך אפשר להשיג את המכשיר הנ״ל ?! קראתי שזה עוזר לחולי מנייר. אשמח לקבל חוות דעתך לגבי המכשיר . זה מכשיר ששולח פולסים לאוזניים כדי לשחרר לחץ. שאלה שנייה: אני בת 33 עם חולשה ויסטבולרית 69% צד שמאל. היו הרבה תקופות רגיעה אבל לאחרונה חשתי החמרה בשיווי משקל , רופא אאג שמטפל בי הציע לי ליטול ביטאהסטין במינון 16 שני כדורים כתרופה קבועה. ראיתי בעלון שזה מיועד לחולי מנייר ואני לא מאובחנת כחולת מנייר. אחרי שבוע ימים הרגשתי הטבה בשיווי משקל. האם זה אומר שיש לי מנייר??! תודה

16/03/2018 | 20:59 | מאת: ד"ר בן דוד יעקב

שלום רב לא ניתן לתת אבחנת מנייר מהנתונים המעטים שכתבת. בכל מקרה אם יש חולשה ווסטיבולרית וסחרחורת הטיפול היעיל ביותר הוא פיזיותרפיה ווסטיבולרית מתאימה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)