סחרחורת וחוסר יציבות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

03/01/2017 | 19:37 | מאת: ריקי

שלום דר אני ריקי בת 32 בריאה בדרך כלל לפני 3.5 חודשים קמתי בוקר אחד באמצע העבודה התחלתי להרגיש סחרור וחוסר יציבות מאז אני סובלת מזה ללא הפסקה אפילו מתוך שינה מרגישה סחרחורת עברתי מספר רב של בדיקות Ct מוח שיצא תקין ct עמוד השדרה יצא תקין חשבו שזה ממקור צווארי כי במאי 2016 עברתי תאונה קלה מישהי נכנסה בי מאחור אך יצא תקין עברתי בדיקת eng שמעידה על mild rt canal paresis עברתי גם MRI מוח וגזע מוח יצא תקין כדורי בטאהיסטין וסטונרון לא עוזרים לי כלל ורק עושים לי תחושה רעה יותר אני ממש בדיכאון עובדת בקופת חולים מכבי התייעצתי עם המון נוירולוגים ואף אוזן ואמרו שזאת פגיעה שלא עוברת לעולם אני מרגישה שהגוף שלי לא יציב קשה לי לעמוד בנקודה אחת מרגישה מתנדנדת ומשהו בגוף שלי לא יציב בעיקר בשינוי תנוחות ראש הומלץ לי פיזיותרפיה הייתי ביקור אחד לפני חודשיים המטפל לא ראה דרך לעזור לי חשוב לציין סובלת בחצי שנה אחרונה מכאבי צוואר ובאוזן יש לי לפעמים כאב חד ומרגישה משהו רדום באזור הלחי מה לעשות כדי להקל עליי? אני אמא ל2 ילדים קטנים בחוסר תפקוד מוחלט ובאמת מיואשת. אודה לתשובתך מה זה בכלל מה שיש לי בeng לאף רופא אין תשובה אם זה משהו מולד משהו כתוצאה מוירוסים האם זה זמני? קבוע? האם זאת הבעיה שאחראית על הסחרחורת שלי? אין לי יום טוב פשוט כל יום נתקפת חוסר שיווי משקל

08/01/2017 | 21:23 | מאת: ד"ר בן דוד

שלום לך כדאי לבצע בדיקה מעבדית יסודית כולל תפקודי בלוטת התריס ורמת ויטמין B12 וחומצה פולית. יש לי רושם שמעבר לפגיעה הגופנית הראשונית את נכנסת למעגל קסמים שלילי בו הסחרחורת גרמה לחרדה ומתח והמתח גרם להתמקדות אפילו תת הכרתית במצב היציבות שלך וכן מעצים כל הפרעה . כך שמעבר לברור הגופני הייתי ממליץ גם ברור וטיפול מקצועי בתחום האמוציונלי. בברכה ד"ר בן דוד

10/01/2017 | 16:59 | מאת: ריקי

שלום, בהמשך לפנייתי רציתי לדעת מה המשמעות של המשפט? mild rt canal paresis זה זמני? זה קבוע? האם זה מה שיכול להיות גורם לחוסר שיווי משקל כ-3.5 חודשים ויותר? תודה רבה על המענה :)

11/11/2017 | 08:58 | מאת: מוריס

גם אני עובר את מה שאת מתארת מזה כשנה וחצי , לאחר סידרה של בדיקות שכולן היו טובות יתכן שאת סובלת ממנייר. לי זה קורה כבר קורה בתדירות נמוכה יותר לאחר שהפסקתי לשתות אלכוהול, אגב אני לא מאלה ששותים פעם בכמה זמן בירה ... אבל שמתי לב שזה גורם לסחרחות בנוסף הפסקתי גם לשתות קפה וגם דיאטת מלח , צימצמתי בצורה משמעותית את צריכת המלח . מה שתיארתי עזר מאוד אם כי לא הפסיק לחלוטין ... בהצלחה

19/01/2018 | 15:31 | מאת:

וטינטון באוזניים דלא מפסיק

05/09/2023 | 10:35 | מאת: איל אני יוצרת איתך קשר?

פליז תתקשרי אלי אם תראי את ההודעה 0533432889

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)