יתר שומנים בדס ו קולסטרול טוב נמוך

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

13/10/2010 | 08:54 | מאת: נעים הליכות

1.יתר שומנים בדם=350 איזה טיפול את ממליצה? יתר לחץדם מאוזן ,סוכר =90 2.col=160 ldl=108 hdl=27 לקחת tredaptive? ,מינון? תופעות לואי.להלן עצות פורום תוספי מזון: פורום כולסטרול ותוספי תזונה התקבלה תגובה להודעה שהשארת בפורום באתר Doctors, אתר הבריאות לקהל הרחב. להלן התגובה: RE: תוספי מזון נגד שומנים בדם והעלאת הHDL מחבר: הדר שמאלי תאריך: 13/9/2010 שעה: 14:27 -------------------------------------------------------------------------------- נעים הליכות שלום רב, הכולסטרול הרע צריך להיות נמוך מ-100 (אצלך 108), הכולסטרול הטוב צריך להיות גבוה מ 60 (אצלך 28) , הטריגליצרידים צרכים להיות נמוכים מ 150 ( אצלך 300), כולסטרול כללי צריך להיות נמוך מ 200 (אצלך 160). הכולסטרול הטוב שלך (HDL) נמוך והטריגליצרידים גבוהים מאוד. קודם כל אני שמחה שהינך מודע למצב ונוטל תוספי תזונה לשיפורו. לא סיפרת לי אם אתה שומר על תזונה נכונה שהינה גורם חשוב לטיפול ברמות גבוהות של טריגליצרידים וכולסטרול. התזונה המומלצת להורדת כולסטרול כוללת מזונות העשירים בסיבים תזונתיים (למשל קמח מלא, אורז מלא, שיבולת שועל, פסיליום, ירקות ופירות עם קליפתם). מומלץ להוסיף לתזונה מזונות המכילים אומגה 3 (אגוזי מלך, זרעי פשתן טחונים, ודגי ים צפוניים מסוג: סלמון, טונה, מקרל, סול, בקלה, הליבוט). כמו כן, חשוב להימנע ממזונות המכילים שומנים רווים, למשל מרגרינה, חמאה, גבינות צהובות שמנות, בשר ובעיקר איברים פנמיים כמו כבד, כליות, טחול או לב. כמו כן, מומלץ להוריד מזונות מטוגנים ומזונות העשירים בסוכרים כמו למשל ממתקים, חטיפים, מאפים ועוד. כמו כן, על מנת לשפר את רמת הכולסטרול הטוב אני ממליצה לך על נטילת NFN 200 מ"ג של סופהרב, זהו ניאצין ללא תופעות בעירה המסייע להוריד את הכולסטרול הרע ולהעלות את הכולסטרול הטוב.מחקרים מראים שניאצין יעיל בטיפול ברמות גבוהות של כולסטרול בזכות יכולתו להפחית ייצור של כולסטרול בכבד. יש ליטול כמוסה 1-2 ביום, עם הארוחות. לקריאה על NFN : http://www.supherb.co.il/?CategoryID=206&ArticleID=191&sng=1 בנוגע לכבד השומני, מדובר בהצטברות של סוגי שומן שונים (טריגליצרידים) בתוך תאי הכבד , החורגת מהכמות הנורמאלית. לסולגאר ישנה פורמולה בשם ליטרופ המשלבת כולין, אינוזיטול ומתיונין בריכוזים גבוהים. פועלת להפחתת רמות גבוהות של כולסטרול וטריגליצרידים בדם. בנוסף ליטרופ מונעת היווצרות משקעי שומנים על דפנות העורקים, בכבד וברקמות נוספות ע"י הגברת מסיסות הכולסטרול. הפורמולה מסייעת בטיהור הכבד מחומרים מזיקים ובנטרול נזקים הנגרמים לו עקב תופעות הלוואי של טיפולים תרופתיים, ובתוך כך שומרת על תפקודי כבד תקינים. המלצה: 3 טבליות ביום, עם הארוחות. אשמח לענות על כל שאלה נוספת. בריאות שלמה עדי ישראל. אפשרויות - שליחת תגובה להודעה - הצג את ההודעה באתר - לראש הפורום עמוד השער - כל הפורומים אם לקחת tredaptive? מינון? תוספי מזון?תופעות לואי?

שלום רב, מאחר ואינני רופאה או עוסקת בתוספים כלשהם, אני ממליצה לפנות לרופא המטפל שיתאים לך את הטיפול באופן אישי על סמך העבר והרקע שלך. לא הייתי נוטלת דבר ללא עצת רופא. פעילות גופנית יכולה לתרום להורדת הטריגליצרידים והעלאת הכולסטרול הטוב (אומנם לא בהרבה), היא שומרת על לחץ דם מאוזן והיא בהחלט מורידה את הסיכון לפתח מחלות לב. זאת התרופה הזמינה ביותר ואני מבטיחה לך שאין לה תופעות לוואי מדאיגות מלבד: הרגשה טובה, העלאת התפקוד הגופני ושיפור איכות החיים. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני