טיפול בשחמת הכבד

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

30/06/2008 | 02:05 | מאת: ערן

לילה טוב יש לי שחמת הכבד כארבע שנים ולא היה לי שום החמרה ואני מתפקד כמעט רגיל, תוצאות הבדיקות שלי מראות כךWBC 3 PLT 75 GOT 70 GPT 60 ALBOMIN 3 HGB 13 וכל זה שאני מטופל בקופגוס 1200 ליום,יש לי בעיה עם הכדוריות הלבנות,INR 1.14 אלפה פטו 3.5 ,השאלה שלי האים במצבי יש אפשרות לקבל את פג אינטרפרון החדש.גנוטיפ 3A ,לפי מה ששמעתי שיש רופאים שמטפלים בפג בזמן האחרון. אשמח לקבל את דעתכם, בתודה ערן

טיפול בפגאינטרפרון אצל חולי שחמת נעשה במקרים מובחרים ע"י רופאי כבד מאוד מנוסים בתחום באופן פרטני, אין תשובה גורפת.

20/07/2008 | 22:36 | מאת: gilad_or

כמוסות אבקת גזר בתוספת צמחים (איקאן) כמוסות מרפא "איקאן" מוצר זה מיוצר באמצעות הטכנולוגיה החדישה ביותר, ומכיל מרכיבים בריאותיים ביותר והם: בטא-קרוטין, ספונין, קינוסטמה, פנטפיליפיום, ויטמין C , טאופיליפנול. הצמח קינוסטמה גדל ביערות הרריים העטופים בערפל נצחי. ספונין מופק מעלי קינוסטמה. זהו חומר ביולוגי פעיל בעל השפעה מפליאה על אורגניזם חי. בזמנו ניזונו מצמח זה בשנים דלות יבול. אולם רק ב- 20 השנים האחרונות גילו שספונין מאריך את תוחלת החיים. ספונין יעיל ביותר לחיזוק המערכת החיסונית ושאר מערכות הגוף, מעכב הזדקנות, עוזר לגוף להילחם נגד סרטן ואולקוס , יעיל במצבי לחץ, מגביר את סיבולת הגוף, מרגיע ומפחית כאבים, משמש כתרופת הרגעה יעילה, מוריד את רמת השומנים בדם, מחזק את פעילות הכליות ומגביר באופן משמעותי את תפקוד אברי המין. ניתן לחלק את תכונותיו הבריאותיות של ספונין ל -4 קבוצות כדלהלן: השפעה על חילוף החומרים בגוף , הבאה לידי ביטוי בהורדת רמת השומנים והסוכר בדם, זירוז הסינתזה של החלבונים, צמצום ספיגת השומנים וסיוע בהתחדשות תאי הכבד. פעולה אנטי-סרטנית, במניעת הפגיעה בתאים, שנפגעו. ספונין יעיל בדיכוי סרטן הכבד, הריאות, צוואר הרחם ומלנומה. חיזוק מערכת חיסונית וחיזוק עמידות הגוף בפני עייפות. ספונין מסיר באופן אוטומטי נדודי שינה, מאריך את חיי התא באופן משמעותי, מגביר את כמות התאים הגנטיים, משפר את מיקרו-מחזור תאי קרום המוח, מונע הופעת שיער שיבה. השפעה על מערכת עצבים, ספונין פועל כחומר הרגעה, הרדמה וכמשכך כאבים, ויעיל ביותר במצבי לחץ. לפרטים יעקב| אילנה 0544965268\ 0506225445

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול