תפקודי כבד במחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

04/08/2020 | 13:02 | מאת: בני

שלום רב, בן 34 בריא בד״כ. אובחנתי כחולה במחלת הנשיקה (EVB) ונשלחתי לעשות בדיקות תפקודי כבד. התוצאות מצורפות יש לציין שלפני כשנה ביצעתי בדיקת ALT GPT והתוצאה הייתה סביב ה24. האם ישנו צורך בטיפול תרופתי?

04/08/2020 | 13:02 | מאת: בני

https://ibb.co/RSdq54F

לא רואה את התוצאות אבל במחלת הנשיקה יכול להיות עלייה משמעותית באניזימי כבד היא חולפת לאחר הבראה

05/08/2020 | 11:19 | מאת: בני

gpt alt 80 האם זאת תוצאה חריגה? (שאר הבדיקות בטווח) האם ישנו צורך לעשות משהו (תרופה או תוסף מזון) כדי לתמוך בכבד כל עוד אני חולה?

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול