הפטיטיס b , תוצאות בדיקות

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

27/11/2019 | 12:08 | מאת: הפטיטיס b

היי פרופסור בעלי קיים אצלו הפטיטיס b חיובי והוא מטופל בכדורים השבוע הוא עשה בדיקת דם hbv QUANTITATIVE PCR שהתוצאה יצאה - not detected ולפני 3 חודשים התוצאה יצאה detected<10 האם התוצאה אומרת שזה לא קיים אצלו יותר? האם הוא ניצח את הצהבת?אשמח להבין יותר ובדיקה נוספת שהתקבלה רשום HEPATITIS BS AG -חיובי אשמח לעזרתך.

זה אומר שמטופל מצויין והוירוס נמצא בערכים שלא נמדדים בדם אך לא אומר שלא נמצא בכבד נוכחות hbsag חיובי אומרת שעדיין הוירוס קיים

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול