הודעת פתיחה

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

06/01/2008 | 16:15 | מאת: צוות האתר
גולשים יקרים, צוות אתר דוקטורס שמח לבשר לכם על פתיחתו של פורום אבחון טרום לידתי בניהולו של פרופ' יובל ירון.

פורום אבחון טרום לידתי ברוכים הבאים לפורום "אבחון טרום לידתי". בפורום זה אענה על שאלות העוסקות בייעוץ גנטי בהריון, ובבדיקות שניתן לבצע לזיהוי הריונות בסיכון ללידת צאצאים עם תסמונת גנטית, מומים ו/או פיגור שכלי. ניתן להפנות שאלות בנושאים, כגון: בדיקות סקר בהריון, שקיפות עורפית, סקר שליש ראשון, חלבון עוברי, מומים בעובר, בדיקות סקר גנטיות, וכן בנושאים הקשורים לבדיקות האבחנתיות סיסי שלייה ומי שפיר. בנוסף, אשמח לענות על שאלות בנושא אבחון גנטי טרום, השרשה של עוברים שהושגו בהפריה חוץ גופית. חשוב להדגיש כי התשובות שניתנות בפורום אינן מהוות בשום מקרה תחליף לייעוץ גנטי פורמלי, ואין לראות בהם המלצה רפואית מחייבת. שלכם, פרופ' יובל ירון.

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי