כאבים באיבר המין שאלות לאחר ביקור במרפאתכם

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

28/09/2019 | 19:20 | מאת: יניב

שלום לפני 3 שנים הייתי עם בחורה שביצעה בי מין אוראלי לא מוגן באופן אגרסיבי באופן מיידי לאחר מכן חשתי כאב בפין ובאשכים.הכאבים התחזקו ואחרי כמה ימים היה קשה לי להשתין.אחכ התחילו כאבים בקצה הפין בפי הטבעת בשק האשכים כאבים בשפיכה כאבים בהשתנה.הכאבים נמשכו חצי שנה לאחר מכן היה שנה שבה היו רק צריבות בשתן אחכ היה הפסקה של שנה בכאבים אחכ הכאבים חזרו לשבועיים שוב הפסקה של חודשיים ואחכ חצי שנה כאבים.עשיתי מספר בדיקות למחלות מין לפי חלונות הזמן המתאימים כגון PCR בשתן לכלמידיה זיבה טריכונומאס אורופלזה מיקופלזמה למיניהם,בדיקות לעגבת צהבת B C,HIV בדיקות להרפס 1 ו-2 והכל יצא תקין .הייתי אצלכם במרפאה בצעתם לי בדיקות שתן לפני ואחרי עיסוי ערמונית כמו כן נלקח ממני דגימה מקצה הפין עם מתוש התוצאות חזרו אליי מכם תקינות בנוסף עשיתי לאחרונה בדיקת תרבית זרע גם תקין.נעשו הרבה בדיקות שתן כלליות ובדיקות תרבית שתן.הייתי אצל אורולוג בכיר שטען לאחר בדיקה רקטאלית שאין דלקת ערמונית לדעתו כל הכאבים נובעים מפציעה\חבלה בפין הוא רשם לי כדורים שמזרימים דם לפין כדי שהפצע הפנימי אוקסופורין וטאדאם 5.רציתי לשמוע את דעתכם?

28/09/2019 | 19:22 | מאת: יניב

תיקון:שלום לפני 3 שנים הייתי עם בחורה שביצעה בי מין אוראלי לא מוגן באופן אגרסיבי באופן מיידי לאחר מכן חשתי כאב בפין ובאשכים.הכאבים התחזקו ואחרי כמה ימים היה קשה לי להשתין.אחכ התחילו כאבים בקצה הפין בפי הטבעת בשק האשכים כאבים בשפיכה כאבים בהשתנה.הכאבים נמשכו חצי שנה לאחר מכן היה שנה שבה היו רק צריבות בשתן אחכ היה הפסקה של שנה בכאבים אחכ הכאבים חזרו לשבועיים שוב הפסקה של חודשיים ואחכ חצי שנה כאבים.עשיתי מספר בדיקות למחלות מין לפי חלונות הזמן המתאימים כגון PCR בשתן לכלמידיה זיבה טריכונומאס אורופלזה מיקופלזמה למיניהם,בדיקות לעגבת צהבת B C,HIV בדיקות להרפס 1 ו-2 והכל יצא תקין .הייתי אצלכם במרפאה בצעתם לי בדיקות שתן לפני ואחרי עיסוי ערמונית כמו כן נלקח ממני דגימה מקצה הפין עם מתוש התוצאות חזרו אליי מכם תקינות בנוסף עשיתי לאחרונה בדיקת תרבית זרע גם תקין.נעשו הרבה בדיקות שתן כלליות ובדיקות תרבית שתן.הייתי אצל אורולוג בכיר שטען לאחר בדיקה רקטאלית שאין דלקת ערמונית לדעתו כל הכאבים נובעים מפציעה\חבלה בפין הוא רשם לי כדורים שמזרימים דם לפין כדי שהפצע הפנימי יחלוף הכדורים שנרשמו הם אוקסופורין וטאדאם 5.רציתי לשמוע את דעתכם?

כולם באותה דעה -אין לך מחלת מין

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין