טיפול שורש בשן בינה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

25/02/2017 | 09:52 | מאת: אופק

יש לי כאבים בשן בינה שמחמירים , השאלה אם זה זיהום האם אפשר לעשות טיפול שורש בשן בינה או שחייבים שיני בינה רק לעקור , כרגע יש לי גם כאבים שהתחילו והתחזקו לא רק התקפים אלא בהרבה יותר כאבים במשך היום ממה שהיו ואדמומיות בחניכיים סביב השן האם אפשר לטפל במצב כזה ללא עקירה או לא כדאי ומדובר בשן בינה תחתונה?

שלום התשובה לשאלה היא האם יש שן נגדית ממול שן זו והאם שן הבינה מתפקדת בלעיסה.במידה והתשובה חיובית יש בהחלט מקום לשקול לטפל בשן הבינה כולל טיפול שרש במידה ויהיה נחוץ.

25/02/2017 | 17:44 | מאת: אופק

לגבי שן נגדית , אין לי שן נגדית. ולגבי מתפקדת בלעיסה אני חושבת שכן , אני לא מסתכלת אם לועסת גם בה . אבל האם שרידות של שן זו גם שווה יחזיק מעמד על שן זו , גם מבנה וכתר כמו שן טוחנת אחרת?

מנהל פורום שתלים דנטליים