ורטיגו סחרחורות ובחילות

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

26/02/2019 | 23:38 | מאת: עדן

היי ד"ר, אני סובלת תקופה מורטיגו. עברתי טיפולי פיזיותרפיה וסטיבולרית שלא עזרו . לקחתי כדורים כמו בטהיסטין/אגיסרק/פראמין וסטונרון. חוץ מפראמין לבחילות לא עזר לי כלום. נתנו לי לנסות כדור מודאל 50mg 1 ליום. רציתי לדעת האם יש תופעות לוואי? אולי ישפיע על הווסת החודשית? אולי השפעות אחרות ותופעות לוואי אחרות? בנוסף, רציתי לדעת אם אני לוקחת את המודאל שהבנתי שזה רק לסחרחורות, כשיש לי בחילות אפדר לשלב גם פראמין? אני בת 30, בריאה בדרכ.

לא הבנתי אם יש לך התקפי בחילה ללא סחרחורת ? נוירולוג בדק ? מודל טוב לשלב הקשה של סחרחורת סיבובית חריפה עם בחילות. הכדור לא מאוד חזק ואפשר לנסות. בכל מקרה נראה לי שבדיקת נוירולוג - חובה.

27/02/2019 | 10:25 | מאת: עדן

נוירולוג בדק אותי עשיתי בדיקות דם תקינות mri תקין לכן החליטו לתת לי כדור מודאל. אפשר לשלב עם פראמין לבחילות?

27/02/2019 | 10:26 | מאת: עדן

זה סחרחורות מלוות בבחילות

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס