כאבי ראש בצד ימני של הראש

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

03/04/2016 | 16:13 | מאת: יהודה

בס"ד ד"ר שלום רב. אני סטודנט שנה רביעית ובחצי שנה האחרונה אני מוצא עצמי שם אטמי אוזניים כמעט במשך כל שעות היום והלילה. הדבר התחיל עקב חוסר ריכוז בזמן הלימודים כתוצאה מהפרעת הסובבים אותי דבר שגרם לאי סבילת רעשים שגרר לשימוש באטמי אוזנים גם בזמן השינה. בחודש האחרון התחלתי להרגיש כאבי ראש בצד ימין של הראש. ההתקפות של כאבי הראש מתרחשות כמעט על בסיס יומיומי, אשר גורמות לחוסר ריכוז ורצון לישכב ולנוח ללא יכולת ללמוד כלל. מנסיונך רציתי לשאול אם יש קשר לשימוש באטמי האוזנייים? אשמח שתתיעצי עם נוירולוג באם יש חפיפה סימפתומית. בלית ברירה הלכתי לרוקח שהביא לי כדורי "אקסדרין". ללא קשר אני מרגיש שהרצון לריכוז בזמן הלימודים שהוביל לשימוש באטמי אוזניים גרם לי לסבול מקולות מציקים כגון לעיסות ורעשים מיותרים. אשמח לחוות דעתך בנושא, והמלצות לטיפול. תודה רבה ויום טוב! נ.ב. ראוי לציין שאין לי מחסור בנוזלים ובשינה.

03/05/2016 | 20:04 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אני לא רואה יכולת לעזור לך דרך האינטרנט אלא אתה צריך רופא אאג פנים אל פנים קודם כל כדי לבדוק את הכאב, שיתכן מפרק לסת, וכן להתיעץ עם נוירולוג. גלשת לטיפול בכדורים ממכרים שאני ממש לא ממליצה עליהם. לגבי הרגישות לרעש, TRT הוא הטיפול המומלץ, לעיתים בשילוב עם טיפול פסיכולוגי - בהתאם למידת הסטרס של המטופל. בברכה ד"ר טליה מרק

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס