עייפות שריר וחולשה בברכיים

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

27/10/2020 | 21:12 | מאת: זיו

היי שלום דןקטור רציתי להתייעץ אולי לתת לי כיוון. אני בחור צעיר בן 24 וכבר שנתיים אני סובל מ"כאבי"ברכיים- ירך אני אסביר- אני מסוגל ברוך השם ללכת, אפילו לרוץ ולבצע פעילות גופנית- אבל גם בימים בהם אני לא עושה ספורט אני תמיד מרגיש עייפות כבדות בברכיים - התיאור הכי טוב לזה הוא תמיד מרגיש כאילו אחרי אימון. למשל עלייה של קומה ברגל במדרגות האחרונות כבר זה מאמץ. עשיתי בדיקות emg לשלול פגיעה עצבית שיצאה תקינה וגם מיפוע עצמות. לא יודע איך להמשיך. מה גם שלכל הסיפור הזו מתלווה תחושה אצל כל אורטופד שלא רגילים לראות איזה צעיר או איזה פציעה "לא מעניינת" וישר חושבים שאתה סתם מפונק מקטר או היפוכונדר שמחפש לעצמו בעיות.

שלום, הייתי מתחיל מביצוע בדיקות מעבדה כולל ויטמנים סידן מגנזיום CPK וכד'. האם המטבולזים תקין אז הייתי ניגש לאורתופד ספורט לבדיקה. בברכה,

29/10/2020 | 11:11 | מאת: שרית

האמת זה קצת מזכיר לי את תחושותיי לפני כשנתיים. אחרי כשנה של תחושות לא נעימות ולעיתים אף כאבים קשים והתייעצות עם מספר רופאים התחלתי ליטול את הסידן האמורפי מה שהקל באופן מאוד משמעותי על הכאבים ועל התחושות הלא נעימות. מסתבר שתוספת הסידן הקלה מאוד על גופי. ממליצה בחום

04/11/2020 | 21:53 | מאת: זיו

תודה!

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים