החלפת מפרק ברך לאמא שלי

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

16/06/2020 | 19:06 | מאת: אנה

שלום רב,אמא שלי בת 68 צריכה לעבור עוד שבועיים ניתוח להחפלת מפרק ברך.רציתי לדעת מה הסיבוכים האפשריים?תוך כמה זמן תוכל ללכת רגיל?ושמעתי על נעל שנועלים כשעה ביום ועוזרת להפחית כאב בברך..האם באמת הנעל הזאת עוזרת לכאבים?וטיפול אוסוטרפיה האם ממולץ? המון תודה

שלום לך, באופן עקרוני נושאים אלה צריכים להיות בשיחה בין המנתח הספיציפי למטופל. בכך מקרה הסיבוכים האפשריים בניתוחי החלפת מפרק הברך הם , זיהום במפרק 1-2 אחוזים מהניתוחים. פקקת ורידית. סכנת ניתוח חוזר של כאבים או התרופפות משתל. יש גם סיכון שהכאבים לא יחלפו והמנותח ימשיך לסבול מכאבים אחרים בברך. סכנת פגיעה בכלי דם או עצב קיימת אך הינה פחות שכיחה. בברכה דר' נביל

מנהל פורום החלפות מפרקים