פחד מוות מעקירה כירוגית

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

02/08/2009 | 21:54 | מאת: טל

ד"ר שלום! יש לי 2 שיני בינה כלואות שיש לעוקרן בעקירה כירוגית. עברתי עקירה כזו בעבר. על הפחד מהעקירה עצמה אני יכולה איכשהו להתגבר אך לא על הפחד מהכאבים האיומים שיהיו לי במשך שבועיים אחרי זה. בנוסף לזה הרופאה אמרה לי שאחת השיניים הכלואות נמצאת במצב שאם לא יעקרו אותה טוב עשוי להיגרם לי שיתוק בלסת, מה שמגביר את הפחד. אני מזניחה את השיניים האלה כבר הרבה שנים ואין לי אומץ ללכת לבצע את הטיפול. הרדמה כללית גז צחוק וכו' לא יעזרו לי כי אני פוחדת ממה שיהיה אחרי הטיפול. מה עושים???

טל,שלום, יש תרופות יעילות במיוחד לשיכוך כאבים ,כך יהיה לך הרבה יותר קל.שאלי את הרופאה, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית