פחדים וחרדות מהעתיד לבא

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

07/06/2020 | 09:13 | מאת: אורלי

לפני שבועיים ויומיים עשיתי ניתוח חניכיים ,עם השתלת עצם, לטיפול בנסיגה, במהלכו נעשתה עקירה של שן עם כתר ישן מאוד, שהשורש שלה היה סדוק, עכשיו כואבת לי השן שליד השן שנעקרה בלסת עליונה צד שמאל (זו שן שנעשתה בה סתימה חוזרת, ואני דיי בטוחה שאני צריכה בה טיפול שורש) והכי גרוע , שכואב לי בצד ימין , גם למטה וגם למעלה, אני ממש בחרדות, שאני צריכה עוד טיפולי שורש בצד ימין... לא מסוגלת לתפקד, מרגישה שפשוט נכנסתי לבלאגן שלם של בעיות שיניים

ערב טוב אורית, החשש שלך מובן לי. האם פנית לרופא המטפל לקבלת עזרה? דר. צביקה רוזנבלום

09/06/2020 | 08:49 | מאת: אורית

פניתי, והוא אמר שזה יכול לקרות שאבוא להוריד את התפרים ( עוד לא הורדתי את כולם) ושגם זה יכול להקל על הכאב , וגם עשיתי סטטוס ופנורמי בחודש שעבר והוא טוען ( וגם הרופאת שיניים שלי) שאין שום בעיה בשיניים בצד ימין (אבל יש לי רווח גדול בחניכיים בטוחנות בצד ימין בין שתי שיניים ואולי זה גורם לכאב , הרופאה שלי אמרה שרופא חניכיים יחליט, ואם לא תהיה ברירה נעשה שם טיפול שורש) בכל מקרה אני ממש בחששות מהעתיד

ערב טוב אורלי אני מבין את המצוקה בה את מצויה.אני לרשותך בכל סיוע שאת מעונינת בו.אם את רוצה לשאול /לקבל עצה,את יכולה ליצור איתי קשר במייל [email protected] תרגישי טוב ולילה טוב דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית