כאבים בשתל שיש לי שנתיים

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

14/04/2020 | 13:57 | מאת: שירה

יש לי כאבים לפי דעתי בשתל או בשן לידה אבל די בטוחה שזה מהשתל כי ככה לא הרגשתי אף פעם בשן רגילה כמו תזוזה. השתל נעשה לפני שנתיים בשן עליונה עם הרמת סינוס קטנה במהלך השתל. אבל פתאום בימים האחרונים רגישות וכטב וגם לחא קשר לאכילה והיום שחצחתי באיזור מסוים ירד דם. מה לעשות האם אפשר לקחת משהוא להקלה כי עכשיו בכל המצב גם הקופות לא עובדים רגילצוכם קצת פוחדת לטיפול כלשהו. יש איזה תרופה בינתיים נחכה אולי בקרוב יתנו לכם לחזור לעבודה ואז לא תהיה בעיה וגם לרופאה שלימכי מאמינה שבמתכונת החירום בטח מספר רופאחם מצומצם במיוחד בקופות החולים ,תודה וחג שמח.

ערב טוב אם יש כאבים,באפשרותך לא להסתפק בתרופות נגד כאבים,אלא לפנות למרפאת שיניים שנותנת שירותי עזרה ראשונה(רופא פרטי או קופה) תרגישי טוב דר. צביקה רוזנבלום

20/04/2020 | 18:03 | מאת: שירה

מצאתי קשר עקיף ודיברו עם הרופאה שלי גם אמרה גם היא וגם השיננית למרוח קרוקסדיל ג'ל כמה ימים אם יוטב אז להמשיך ונבדוק שיחזרו לעבוד בקופה ואם לא בעוד כמה ימים ללכת לחירום שבקופה ויעשו צילום. אז מה שאעשה כמה פעמים טוב למרוח את הקרוקסידיל ג'ל ותוך כמה זמן אם עוזר רואים הטבה.

עלייך לשאול את הרופאה/שיננית שהמליצו לך להשתמש בו דר. צביקה רוזנבלום

21/04/2020 | 11:55 | מאת: שירה

החשד שלי שמשהוא זז בכתר או במבנה של השתל ואז נכנס אוכל טיפה וגורם לדלקות יכול להיות? בכל מקרה אם רואה תוך כמה ימים לא משתפר אלך לרופא של החירום עד סוף השבוע . אלא אם כן כבר שומעת צפי ליזרתכם לפעילות

מנהל פורום חרדה דנטלית