סרטן מעי הגס+גרורות בכבד

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

29/12/2007 | 18:52 | מאת: דני

אבי סובל מגרורות בכבד , סרטן ראשוני במעי הגס, מטופל בקו שלישי (קמפטו+ארביטוקס) וגם עבר הזרקת איטריום לכבד. סובל מחולשה ומתנודות קיצוניות בחום הגוף: לעיתים מעל 38 ולעיתים 35 ואף מתחת. לחום גבוה הומלץ לו לקחת נקסין, מה לגבי החום הנמוך? האם זה מסוכן? מה ניתן לעשות? תודה

נקסין טוב לחום . לגבי חום נמוך יש לברר מדוע עצם המצב של חום נמוך מסוכן . יש ערוך בירור מקיף דרך הרופא המטפל ולבדוק הדיקות של בלוטת התריס והכבד

מנהל פורום סרטן הכבד