לורמיקס VS טיפול מרכזי

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

23/05/2020 | 22:42 | מאת: נעמה

שלום ד"ר קרטר רציתי להודות לך על תשובתך. כזכור מאז זיהום בבטן לפני כמה שנים יש IBS קשה שאפילו גרר ירידת משקל משמעותית ואכילת תזונה דלה. כתבת לי לגבי אפשרות לקחת לורמיקס. כאמור היתי בשנים האחרונות אצל 2 גסטרו. הראשון הציע לורמיקס כי אמר שאולי יש לי SIBO השני אמר ש SIBO גורם לתופעות של גזים ונפיחות אבל לא סביר שגורם לתופעות של כאבי בטן עוויתיים די קשים שמוקלים לאחר יציאות וגם יש דיספפסיה. ולכן עדיף טיפול מרכזי למניעת כאבי הבטן שיכול גם לעזור לי עם כאבי ראש שיש לי שמוקרנים מהצוואר. מה דעתך האם SIBO יכול לגרום לכאבי בטן עוויתיים לפעמים קשים שעה שעתיים? או שזה יותר מתאים למשהו מרכזי? יש דרך על סמך התסמינים להעריך מה הכיוון? ואם הכיוון מרכזי האם מירו לוסטרל ורמוטיב יכולים לסייע למערכת הכאב? תודה רבה

25/05/2020 | 21:57 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום SIBO עשוי לגרום לכאבי בטן מלבד זאת לורמיקס הוכח כתרופה יעילה בתסמונת מעי רגיזש אינה מלווה בעצירות במספר מאמרים מרכזיים

מנהל פורום מעי רגיש