תחושת דיכאון אחרי יציאות

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

28/04/2019 | 18:21 | מאת: נעם

שלום יש לי תחושות צריבה לאחר יציאה.הן לא חזקות במיוחד ונובעות מטחורים או פיסורה מהן סבלתי בעבר. כיום אחרי שני ניתוחים, המצב הרבה יותר טוב אבל לאחר יציאה, אני סובל מכמה שעות של נפילת מתח רגשית עצומה, מרגיש דכאון וחוסר יכולת תפקוד, האם יכול להיות שהניתוחים פגעו במערכת העצבית שם? חיפשתי קשר בין השניים באינטרנט ולא מצאתי. אשמח לעצתכם

28/04/2019 | 23:01 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום התלונה שאתה מתאר אינה על רקע פזיולוגי ככל הנראה אם הסבל הינו נפשי, כפי שהבנתי, ממליץ שתפנה ליעוץ בתחום בריאות הנפש ( פסיכולוגי\ פסכאטר)

05/05/2019 | 14:29 | מאת: כרמית

לפעמים אחרי יציאות יש תחושה של חולשה. זה קורה להרבה אנשים. יכול להיות שאתה מפרש את החולשה כדכאון?

מנהל פורום מעי רגיש