Tsh גבוה וt3. T4 תקין

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

01/08/2019 | 02:32 | מאת: שוש

בת 55, tsh לפני חודשיים גבוה ובבדיקה נוספת שוב עלה ואף יותר.האםהדבר מצריך נטילת כדור או שיש דרך טבעית יותר שלא הורסת את פעולת בלוטת התריס? כמו למשל תוסף יוד

01/08/2019 | 10:28 | מאת: טובה בר-שאן

שוש שלום חשוב מאוד לדעת מה הTSH שלך וכן כדאי לבדוק נוגדנים לאשימוטו .נוגדנים לאנזים תירואיד פראוקסידאז (TPO). וכן גם לבדוק רמת ברזל. בנוסף כדאי לתת בתזונה את כל המרכיבים שחסר לבלוטה ביניהם יוד, אנטיאוקסידנטים וטירוזין . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית