כמה זמן אחרי ניתוח תופעות פרניאופלסטיות נמשכות?

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

25/08/2019 | 22:14 | מאת: טל

"עברתי כריתת יתד של אדנו קרצינומה in situ. באופן לא שגרתי סבלתי חצי שנה מכאבי ראש, צוואר, חזה, נימול בפנים, שרירים תפוסים בגרון חולשה כללית, חולשה ברגלים, חוסר יציבות והזעות לילה. כל התופעות בשיפור מאז הניתוח (שמונה שבועות) כאבי הראש והצוואר לא עוזבים והזעות לילה נמשכות. כמה זמן הגיוני שנשארות הזעות לילה? וכל השאר? תודה!"

01/09/2019 | 20:50 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום טל בעקרון הזעות לילה אינן תופעת לוואי של הניתוח. אולי יש לך זיהום. אם לא - צריך לחפש סיבה אחרת. אני מציעה להתייעץ עם המנתח ואם אינו יודע את הסיבה, לפנות לרופא המשפחה. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה