נשירת שיער /דילול השיער

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

03/11/2017 | 11:38 | מאת: נירית

שלום רב, אני מטופלת 7 חודשים בקסלקורי 250 מ"ג. לפני 3 חודשים גם עברתי ניתוח בראש להוצאת גרורה ובנוסף גם הקרנה אחת לראש. יש לי נשירת שיער שיער שהתחילה בחודשים האחרונים ואין לי מושג מדוע. אני לוקחת חומצה פולית וברזל כי היה לי חוסר של ברזל בבדיקות האחרונות . מה יכולה להיות הסיבה לנשירה? תודה.

18/11/2017 | 09:34 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום נירית, קסלקורי לרוב לא גורמת להתקרחות. יחד עם זאת יכולה להיות נשירת שיער כתוצאה מהטיפול. נשירת שיער היא מצב לא ספציפי שיכול להיגרם ע"י הרבה דברים . כדאי לבדוק תפקוד בלוטת התריס. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה