שאלה לגבי סרטן ריאות

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

11/07/2017 | 16:31 | מאת: מור

שלום, אימי בת 46 חולה בסרטן ריאות אדנוקרצינומה גרורתי שלב 4 כבר שנתיים. הגרורות שלה הן כמעט בכל הגוף, במיוחד בעמוד השדרה והאגן. היא עברה הקרנות בגב וכימותרפיה, ועכשיו התגלתה גרורה בקרקפת, אין בכלל גרורות בתוך המוח. השאלה שלי היא האם יש צורך בהקרנות לקרקפת?

12/07/2017 | 14:01 | מאת: עינת לוי

שלום מור, ההחלטה אם להקרין את הקרקפת היא בידי האונקולוג המטפל שלוקח בחשבון עוד נתונים כגון: מיקום ,גודל ,כאב וכו... לא ניתן לענות על השאלה מבלי לראות את התמונה כולה בברכה ובהצלחה עינת

מנהל פורום סרטן ריאה