MRI עמוד שדרה מותני סקראלי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

09/12/2020 | 20:12 | מאת: מיכאל

שלום רב, לאחר מעבר של כמה אורטופדים ו״מומחי גב צירפתי את בדיקת ה אמ אר אי שלי, רשום שיש התעבות דורלי בחלק הסקראלי ככל הנראה על רקע דלקתי בגובה S1-S2 ובחלק של S3 בנוף בלט דיסק מרכזי עם לחץ על השק התקאלי במידה קלה חוליות L4-L5 וסימני התייבשות בחוליות האלה.. יש לי כאבים עזים באזור גב תחתון שמקרין בעיקר בצד שמאל ואי שליטה על הסוגרים.. יחד עם זאת אני לא מצליח לקבל תשובה או פתרון לבעיה האם מישהו יכול לתת לי מענה בנושא בבקשה?

ערב טוב מיכאל, כדי לנסות להבין ולאבחן את מצבך *יש לקבל סיפור מחלתי כרונולוגי מלא, *לבדוק אותך בדיקה נוירולוגית, *לעיין בהדמיית ה-MRI *יתכן גם צורך בבירור נוירו-אורולוגי לשם הבנת אי השליטה הסוגרות. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה