טשטוש ראיייה בלתי מוסבר

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

22/03/2020 | 16:41 | מאת: דוד לוי

שלום רב לפני כ6 חודשים עברתי מיגרנה עם אאורה כ 4 פעמים עם הפרש של 12 שעות בין התקף להתקף לאחר מכן התחיל טשטוש ראייה שהולך ומתגבר כל יום שעובר.. חלק מהתסמינים שישמזה אפטר אימג רגישות לאור חזקה Entopic phenomenon חזית כחולה כשעוצם את העיניים. עברתי בירור מקיף של Oct מקולה Oct rfnl Oct macula בדיקת אופטימטריסט בדיקת שדה ראייה בדיקת לחץ תוך עיני בדיקת לחץ תוך גולגלתי Ct cta ראש אין חשש לפפילדימה בנוסף יש לי לחץ דם לא מאוזן שנע בין 140-163 על 80-100 הטשטוש ראייה רק מתגבר עד קושי של לראות למרחוק ואפילו קריאה מקרוב כאילו הכל ניהיה אפרורי כזה(חוסר חדות ) אשמח לדעת מה ניתן לעשות בשלב הזה .. תודה רבה

ערב טוב דוד, מומלץ ייעוץ מאבחן ומטפל עי נוירואופטלמולוג. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה